dimecres, 21 d’octubre de 2015

CURS 2015 - 2016

Aquestes són les primeres novetats que tenim aquest cursDesitjo que us agradin.

100 GRANS INVENTS DE TOTS ELS TEMPS
Sebastià Serra
Dins del llibre descobrireu quins han estat els invents més notables des de les civilitzacions més antigues fins als temps actuals. A més, trobareu molta informació al llibre extraíble integrat dins la coberta.

INVENTOS (ABRE LOS OJOS) 

VV.AA. , PEARSON EDUCACION, 2005

Alguna vegada se t'ha ocorregut alguna cosa que faria la teva vida més senzilla o divertida? Una màquina del temps?Un robot?. Qualsevol cosa que s'inventi, si té èxit la voldrà tenir tothom i farà millor i més fàcil les seves vides.

Els dinosaures.

Autor: Lignereux, Yves
Il·lustracions: Eydoux, Anne i Lebot, Sophie
Un llibre per descobrir els dinosaures que es pot llegir com un conte i mirar com un documental
D'on vénen els dinosaures? Com es reproduïen? Tenien polls? Quan mesuraven els més grossos? Van coincidir amb els homes prehistòrics? Per què van desaparèixer? Totes aquestes preguntes i moltes més quedaran resoltes en aquest llibre.

EL MEU LLIBRE DELS MESOS DE L' ANY 

RAMON BESORA OLIVA , BAULA, 2014

Coneix el perquè dels costums i tradicions propis de cada estació de l'any. Amb la Mar, en Pol i el seu amic inseparable, l'esquirol Tap, descobriràs els mesos de l'any amb poemes, endevinalles, jocs i un munt de refranys que de ben segur et sorprendran!. Trobem aliments diferents al mercat segons el mes?. Hi ha la mateixa roba al nostre armari segons l'època de l'any?. I a la natura, canvien els animals i la vegetació al llarg dels mesos?. En aquest llibre hi trobaràs totes les respostes!.
El petit chef: Festes infantils

SEGARRA, MERCÈ ; CURTO, ROSA M. [IL.].Barcelona : Molino, 2003. 

Llibre de receptes de cuina per fer els mateixos nens i nenes i per a preparar festes infantils.

Textos senzills i entenedors. Receptes molt fàcils de fer. Al final de llibre hi ha indicacions molt útils per als pares, sobre alimentació en general.

 Il·lustracions molt alegres i divertides que ajuden a entendre els passos a seguir en les receptes. 
L’Oleguer i el clan de les Llunes Grises
Barcelona: Barcanova, 2009
Il·lustracions: Rosa Sández Abella
Les olimpíades d’en Borinotman
Text: Oriol Vergés
Il·lustracions: Daniel Jiménez
L’Spidersam ajuda els seus amics de Vall Formosa, en Borinotman, el comte Làdruca, en James Rond, la Blancaneu i els set nans, entre d’altres, a organitzar els Primers Jocs Olímpics de Gnoms i Follets dels Boscos. Els set nans hi volen fer un paper destacat, però primer hauran d’assumir que en l’esport el que importa és participar i que no s’hi val tot per guanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada